nasveti za vas

Članki o temah, ki vas zanimajo.

Hrana in pijača, Sladice

Poiščite kakovostni recept, ki vam bodo pri peki torte za obhajilo v pomoč

Izdelava tort

Izdelava tort ni tako težka kot se zdi na prvi pogled. Začnite z lažjimi recepti in se postopoma uvajajte v čudoviti svet peke tort, ki je marsikomu postal izziv. Zaradi sestavin, ki so danes na dosegu in jih lahko celo naročite preko spletne trgovine, je izdelava tort postala prava umetnost in mnogi (celo moški) kar tekmujejo med seboj pri peki. Ko boste osvojili osnove, se lahko lotite zahtevnejših projektov kot je morda izdelava torte za obhajilo, ali torte brez glutena, ki vsebuje drugačne sestavine kot navadne slaščice.

Izdelava tort

Glede na to, da je vse več ljudi, preobčutljivih na določene vrste žit, ki vsebujejo gluten so postala brezglutenska živila stalnica in vsak dan lahko prebirate nove recepte in vidite fotografije novih kuharskih oz. pekovskih umetnin.

Pri izdelavi torte za obhajilo lahko uporabite mandljevo ali morda rožičevo moko, ki ne bo škodila nikomur, njen okus pa bo prav tako izvrsten, da o videzu sploh ne govorimo. Peka torte brez glutena ni nič težja od peke ostalih sladic in razlika v okusu skorajda ni opazna. Prav tako jo lahko okrasite z vsemi pekovskimi dodatki, ki so prav tako narejeni iz zdravju prijaznih sestavin. Začnite s peko in ne bo vam žal.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike. Več informacij

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close